söndag

Kom hem från josefin för ett tag sen. Har vart i stan med henne och julia och umgåts efter att ha varit borta i öregrund i helgen. Har haft det jättemysigt där borta, hann även shoppa lite men som sagt så har jag ju mina tjejer här hemma i söderhamn så trivs allra bäst här. Men skönt att komma iväg lite endå. Får bli en till tur dit nästa sommar, men då får det bli med tjejrna. Det var ett riktigt sommarställe och det var verkligen hur mysigt som helst så det blir verkligen att åka tillbaka dit.

Och som jag sa så hann jag även shoppa när jag var därborta, i gävle och i öregrund så jag tänkte visa vad jag har handlat in. Men de får bli imorgon efter jag jobbat. Men nu ska jag ta och kika på filmen jag satt igång och försöka sova lite så jag orkar upp imorgon och baka en massa. Godnatt.


vill även skänka alla mina tankar till dom i norge!

tidigt

Stängde lite tidigare idag, va inte så mycket folk och jag och elin var helt slut så vi tänkte att det var bättre att lägga energin på att baka lite och så inför morgondagen. så vid sex drog jag hem och sen åkte jag och mamma till syster och daniel och hälsa på en sväng. Carro, peter och caisa var också där så vi blev där en stund. men nu är jag hemma iallafall, och vet inte var jag ska hitta på. Blir antagligen att ta det lugnt till Fredrik kommer.

Men tänker iallafall ta mig en dusch så jag får av mig all ugnsos.
puss

solsken

Har jobbat hela dagen med cafet, så kom precis hem. nu ska jag fixa mig och sen dra ner till stenö med josefin och julia. Och sen efter det kommer Fredrik och hämtar upp mig så åker vi hem och myser.

Vet att det har varit vädligt dåligt med skrivandet på senaste men har haft fullt upp och sen när jag kommit hem så har jag inte haft tid att skriva eftersom jag har och velat gjort annat så därför har det inte blivit något. men jag ska försöka iallafall.

nä, nu måste jag fixa mig och sen ringa josefin.

____

True friends never let you down, trust me. 
I have two of them.


fäst

har inte skrivit på länge, vet. men har inte heller haft tid. och det har jag egentligen inte nu heller, men tänkte bara säga att jag kommer sammanlägga hela veckan när jag har tid sen, typ imorgon. så ja.
men nu ska jga fixa mig, dra till jossan och sen på trevligheter. så hörs vi sen.


RSS 2.0