stenö

Dagens har bestått utav stenö, ungefär hela dagen. var först i stan med mamma och handla jordgubbar coh kolla på en bikiniöverdel, hitta ingen så fick ta den som jag har. Åkte sen till caroline och peter och hälsa på dom en sväng och sen åkte jag till stenö med jossan. Sola och bada ett tag men åkte sedan hem för det som hände. det dunsta av med bra mycket folk efter de och vi kände också att vi vela åka så pappa hämta upp oss. Väl hemma så somna jag och jossan på soffan nån timme och vakna typ halv åtta. Hon drog då så nu sitter jag här. Vet inte vad jag ska hitta på resten av dagen, om jag åker dit eller om jag ringer fredrik. jag får se.



Jag och även många andra tänker på er.

varm dag

kom nästan nyss hem från stenö, det är ju tisdag idag och quis så jag och jossan tog oss ner en sväng för att kika lite. Innan det så var jag ju och fira fredrik, men var inte där så länge, åkte efter bara någon halvtimme till jossan. Och just nu väntar jag på att fredrik ska komma, han kommer vid tolv tiden så får väl trycka igång en film på datan eftersom min dvd är paj. Men datan funkar ju den med.

nä, nu måste jag nog sluta skriva. Fick sprängande huvudvärk så orkar knappt sitta upp.
puss


__________________


Tänkte iallafall visa min(a) klädsel för dagen.
var och handla lite i stan idag så fick bli en långklänning och en skjorta och det invigde jag idag.





Har länge letat en vid långklänning och idag gjorde jag det inne på hollywood.
och har även kikat länge på skjortan jag köpte så tog den i samma veva.
(förlåt för dåliga bilder, men blir lätt så när man har en gammal mobil)

konsten att bli färdig.

Vaknade upp för inte så länge sen. Skulle ha ätit frukost men hade inge bröd så får bli att åka till ica och köpa någonting. Ska ju ner till stenö idag igen och göra ordning. testa nya montern, bygga disk och grejja. Så det kommer min dag att bestå utav. De, och sen ska jag iväg och fira älsklingen min som fyller 19 idag :)



väldigt gammal bild, men lika kär nu som då.
Grattis Världens bästa!

Onepiece

Har ännu inte hoppat in i duschen. Men ska gört nu innan fredrik kommer så vi kan lägga oss så fort som möjligt. Är helt slut känner jag nu. Iallafall så har jag länge funderat på en onepiece, men eftersom dom är ganska dyr så har jag inte haft lust att lägga pengar på en sån eftersom jag har ansett att man kan få mer för dom pengarna men nu har jag besämt mig, att om cafét går bra i sommar och jag får ihop hyffsat med pengar, så ska jag lägga en del utav dom på en Onepiece. Tänk vad skönt att gå runt i en sån i höst. Både jag och jossan har bestämt oss för att lägga pengarna på höst och vinterkläder istället för sommarkläder, har ju mer användning för höst/vinterkläder med tanke på att 1. På sommarn springer man runt i bikini nästan hela tiden 2. hösten/vintern är längre.

Så nu har jag bestämt mig för en Onepiece.

Denna får det bli, eller en likadan fast marinblå. möms!
kan ju fråga fredrik om han kan köpa den åt mig,
fast å andra sidan är jag inte en sån som suger ut pengar från min pojkvän ;)


_______________
Källa;http://www.onepiece.no/product_info.php?cPath=136_139&products_id=2572&language=SV

..

Hade skrivit om dagen men nu försvann allt och nu fick jag pmsanfall och nu blir jag förbannad så tänker inte skriva om allt.

har iallafall hämta kylmontern idag, den funkar förhoppningsvis. 
 



_______

nä, nu tar jag mig en dusch och sen ska jag bara ta det lugnt.
jävla pms.

john blund

Blev somsagt en cykeltur till donken med josefin, fick bli vaniljglass och isvatten eftersom båda två löka som bara den. Var ju riktigt varmt ute. Iallafall så var vi inte där så länge, klockan hann bli nio innan vi drog hem.

Morgondagen består iallafall utav takmålning och ska även hämta kyldisken som vi fyndat till cafét.
och förhoppningsvis passar den, annars vettetusan vad vi sk ata oss till.

fick bli ett snabbt och tråkigt inlägg, nu ska jag försöka sova bredvid min snarkande hunk.
Godnatt!

mcdonalds

jajemen, nu kom precis jossan och hon tvingar med mig till stan så nu blir det att snabbt få på sig kläder och kamma sig lite så far vi iväg.


beställning

Fick min första beställning igår. Blev två gräddtårtor till tristan som fyllde 4 år idag!


gårdagen

hej allihopa. tänkte ta och gå igenom gårdagen och även midsommar lite grann. Har inte haft tid att skriva pga bygget nere i stenö som måste bli klart. Öppningsdatum av cafét hade vi tänk vara 4 juli, egentligen sa vi i slutet av juni, men eftersom det är o-ringen och så i helgen så tog vi det efter. Då vet vi ju säkert att vi hinner klart också, förhoppningsvis!

aja, gårdagen; bestog utav först vakna jag upp hos fredrik, tog mig hem till sandarne, tog en vilostund. Åkte sedan iväg för att handla grillning och lite annat. Bestämde mig även för att göra en tårta eftersom jag inte gjorde någon på midsommar, pga att jag åkte till jossans stuga och var där. men gjorde då en tårta igår istället.Efter det åkte jag till jossan, där julia cokså var. snacka en massa skit och sen kom fredrik och hämta upp mig så åkte vi hem till mig och käka. Åkte sedan tillbaka till jossan en stund, var där ett tag sen åkte jag hem med fredrik igen.
Vart inte speciellt mycket gjort igår, men det behövs inte heller dagen efter midsommar.

men annat vare på midsommar; Blev upphämtad av johanna och lotta vid kvart över tolv, åkte ut till stugan deras och käka lunch. Sen fixa vi oss, börja dricka lite och körde femkamp. blev aldrig klar med den om jag inte minns fel. aja, jag jossan och johanna vart sugen på att åka vidare så vi ringde kalle så han fick skjussa oss till stenö. väl i stenö var det ingen drag alls, till skillnad på båtturen dit som var väldigt lyckad. Iallafall så träffa vi denise som skulle till ljusne, så vi åkte med henne till bruket. Där var det heller inte speciellt mycket drag så efter bara nån halv timme åkte jag och fredrik hem och sov.

det var den midsommaren de, tur att sällskapet var bra iallafall (:





Gårdagens tårta som jag bakade till ma family.
måste ju fjäska sometimes.

Cafébygge

förlåt att jag inte har skrivit på länge, men tog en paus eftersom jag har så mycket att stå i. Håller på att fixa ordning cafét som jag och elin ska hålla igång i sommar. Har en hel del renovering som måste bli klar och därför är jag mycket där nu och därför blir det inte mycket data nu för tiden. Sen har jag även haft fotbollsskolan på förmiddan hela förra vecka så inte mycket tid som sagt. Men nu ska jag försöka att uppdatera lite. även om det inte blir mycket så blir deyt litegrann iallafall.

så nu vet ni varför jag inte skrivit på ett tag.

congratz dad

Nästan precis hemkommen från en väldigt varm dag i skolan. Imorse när jag skulle gå iväg till busen tänkte jag att det kunde bli lite kallt så jag drog på mig jeans och skinnjacka. Men icke sa nicke, varmt som i en bastu vare ute och jag löka från topp till tå kan jag säga. Men men, my bad.

Aja, väl i skolan blev det kubb, glass och cola. sen film och hemgång. Och nu sitter jag här och skriver.
Allderles strax ska vi fira pappa som fyller 45 idag. Ska fika och greja med familjen, sen kommer väl släkten och så.

Har även lovat att lägga ut bilder sen turkiet och det ska jag göra också eftersom jag håller vad jag lovar. Har inte haft tid eftersom jag har haft fullt upp att umgås med mina tjejer efter jag kom hem, men idag är dom upptagen pga övernattning på skolan så då har jag tid med annat. men lägger ut bilderna lite senare hade jag tänkt, nu läre jag ta en dusch och svalka mig lite!


hem ljuva hem

Igår kom jag hem från turkiet! har haft en underbart rolig och varm vecka med massa folkluringar. Men även fast det var varmt och soligt så hade jag hemlängtan efter typ två dagar. Sverige är endå de land som jag trivs bäst i, även fast utlandet är gött. menmen, nu är jag iallafall hemma och ska återgå till vardagen med mina älskade vänner.

har även handlat lite, och får se om jag lägger ut det. har inte ork tror ja.
har också knäppt massa bilder, och dom kommer jag lägga ut lite senare!



RSS 2.0