kiss me, k-kiss me

Jadu, sitter här med mamma och syster och fixar lite naglar. haha, ser komiskt ut när alla sitter och limmar och målar och har sig. äh, det hör till.

Snart blir det pizza om daniel kan komma någon gång. Efter det drar jag mig vidare till jossan och sen får vi se vad vi hittar på. blir förmodligen donkenhäng eftersom jag åker imorgon så orkar jag inte festa och ha mig. eller? ;)

nä, nu måste jag fixa mä.

ALLDELES NYSS;

Lunch ála ellenochmatilda



_______________________________________________________________

Nu; stan

det är en underba..... regning dag idag!

vaknade inte för så länge sen. Blev hemma idag, tänkte försöka städa och packa det sista inför resan men då fick jag även en förkylning på de så var lika bra att vara hemma. Nu inväntar jag ellen som ska komma hit en stund och för mig blir det väl att städa. Tur att vi tjejer kan göra två saker samtidigt då. Så jag kan städa OCH prata med ellen samtidigt.

Drömde även värsta drömmen inatt. Typ att jag körde bil, fast jag satt på passagerar sidan, vilket jag tyckte var helt normalt och sen sluta även bromsen funka så jag vre på ratten åt ett håll så jag åkte runt i cirklar. Haha, känns som att jag måste övningköra lite tror ja (om jag vågar nu då)



Nä, nu läre jag ta ta i städningen!


true friends never leave

Kom precus ut ur en lång och behövlig dusch. Kanske den bästa på länge? Iallafall, dagen har spenderats först i skolan. Tog 20 över 3 bussen till stan för att åka på möte. Det gick faktiskt väldigt bra, och vi har nu en lägenhet! kommer bli hur bra som helst och jag tror att vi kommer stortrivas.

Efter mötet så satte vi oss och käka lite, sen kom ellen  och vi satte ett tag till. Tog kvart över åtta bussen hem, prata med ellen, tog en dusch och nu sitter jag här och väntar på att mitt vatten ska börja koka, så jag kan göraa nudlar.
Idag blir det mina allra egna nudlar. Spaghetti med buljongtärning och lite annan krydda. allra bäst de.

Hur som helst har dagen varit toppen och man kan inte ha finare vänner än vad jag har.
Je t'aime

you just know

sitter just nu på svenskan och lyssnar flitigt på min lärare, eller? är iallafall sista lektionen nu och sen bär det av hemåt med fyra tåget. Eller hemåt? det bär av till staden och donken för att träffa chefen för att prata om lägenheten som jag, julia och jossan ska hyra till hösten. Ska väl prata om hur vi ska göra med allt och så. Kommer säkert bli jättebra och efter så har vi egentligen träning men vi kommer inte hinna dit så blir väl lite donkenhäng innan jag far hemåt. Och ikväll hoppas jag på mysbesök.


Man vet när man har hittat den rätta.
jag lovar.

"lät du henne komma närmre"

Är nyss hemkommen från josefin. Har vart barnvakt åt elin, eller ja medans hon sprang runt och busa kolla vi på dear john och slappa i soffan. Lotta hade även köpt glass som vi smaska lite på. Det är tur man tränar säger ja efter allt vi tjejer käker. But you only live once, så ta vara på det.

Fick även se bilder på lägenheten. Och jag säger bara det. Jag och mina tjejer kommer stortrivas där borta i gävle, och ett garanterat plus är att det finns badkar. Gu så gött!

nä, nu ska jag ta lite kvällsfika sen dra igång en film.


mums sörrni!

sleep well

Nä, nu säger jag godnatt, även fast jag inte är riktigt trött ännu. men hinner väl bli när jag väl lägger mig. Skönt är iallafall att jag kan ta nio tåget imorgon, eller så åker jag med fredrik som ska ta bilen dit. Får se.

nu ska jag bara hänga mina byxer på torkning sen ska jag slumra. godnatt!

planering

Blev inte så mycket bakning. Jag och pappa åkte istället på ica och handla lite, sen åkte vi till syster och daniel en sväng och prata lite. Där var även mamma så efter ett tag åkte vi tre ner till irma och prata lite om mitt och Elins café som vi ska öppna i sommar. Kan knappt bärga mig för jag är så exalterad. Kommer bli grymt bra. Är riktigt mycket jobb men det är det så värt. Så efter att vi vart där en halvtimme åkte vi hem och nu ska jag tvätta (måste ju börja vänja mig nu när jag ska flytta), smällta choklad, göra ren vindruvorna och sen sätta på en film och njuta lite.



 


"snälla ge mig två sekunder innan du ger upp"

Har nästan precis vaknat upp ur en väldigt skön och behövlig sovstund. Kände redan när jag satte mig på tolv tåget hem att jag behövde sova ut lite, är kanske hur slut som helst. men det får man lov och vara när man kloiver upp fem på morgon.

aja, sitter här nu iallafall och funderar på om jag kanske ska ta och slänga ihop en vetedeg och göra lite vaniljbullar. Det är bara det att jag läre ha jäst och då måste jag knalla upp på ica och det orkar jag inte så blir väl inga bullar. men får se hur det blir.

nä, nu ska jag fortsätta sitta fastlimmad framför aftonbladet och se om askmolnet försvinner någongång.
och sen blir det förhoppningsvis bullar.


ut i...regnet

Har precis gjort nationella. Gick väl sådär, fåro g iallafall.
Har även hunnit käkat, så nu drar vi ner på stan och slevar i oss lite glass. möms.





Har inga bilder så josefin får förgylla detta inlägg!

"letar efter nått att säga som kan ändra allt, nått mer än det jag redan sagt"

-


i am a nolifer

Sitter här och skulle precis sända ett sms till josefin för att se om hon var sugen att umgås, men då kom jag ju på att hon åkte till gävle för en halv timme sedan så det blidde inget. Ellinor är ju inte heller hemma, hon är och smakprovar på jobbet och sen ska hon toffla. Matilda är i salongen till nio och alla andra bor i ljusne och jag är för lat för att gå till bussen.
haha, och dessutom äre fin väder men jag har endå inte vart ute på hela dan. Så iprincip har jag inte gjort ett smarre idag, förutom att språka lite med ellen här hemma innan hon skulle vidare till stan.

meen dagen är inte slut ännu, förhoppningsvis dyker något eller någon upp och förgyller dagen för mig.
det tror jag absolut på :)




Bjuder på nån .. ja vad ska man säga.. bild så detta inlägg inte blir alltför tråkigt!

för allra första gången

På lördag är det ju meningen att jag ska åka till turkiet. För allra första gången ska jag åka utomlands, och vad händer? jo, en vulkan har börjat spytt ut en massa aska så flyg blir inställda. Och ja, det är ju såklart för säkerhetens skull dom gör så, men sen hör jag på teven att vissa flyger endå, tydligen så är det piloterna som bestämmer om det är lämpligt eller inte. Och vad har jag att säga om det? jadu, jag är inte speciellt road om jag säger så. Ska flyga för min första gång och dom vet inte om det är säkert eller inte. bhua. MEN förhoppningsvis så ska det inte vara några problem överhuvudtaget eftersom askmolnet kanske inte nått sverige än då, eller kanske tillochmed har sväva förbi. Jag hoppas iallafall innerligt att vi kan åka, vi ska ju ha det nöjäsigt!




För allas bästa så ligger jag förhoppningsvis där på söndagmorgon och solar, annar kommer jag vara riktigt surig hela veckan.


stiger upp i blåsten

Efter att precis har vaknat, känner jag att det verkligen var behövligt med en ledig måndag så jag fick sova ut.
Efter helgens trevligheter så kände jag att jag behövde sova lite extra.

Dagen kommer bestå utav en massa plugg. Nationella imorgon så måste verkligen ta tag i det och se till att jag åtminstonde får g, även fast ett vg inte hade suttit fel. Och eftersom att vädret ej tillåter mig att sola så tar jag en pluggdag. Så nu inväntar jag bara ellinor som också ska plugga, känner att jag måste ha någon som pushar mig annars kommer jag bara hamna framför antingen datan eller teven.




en allmän dagbok

tänkte försöka skriva lite igen då. Oftast så börjar jag att skriva på en ny blogg men tar bort den lika fort igen. men ibland så känner jag verkligen för att skriva av mig lite, och eftersom jag nästan alltid har datan i knä innan läggdags så kan man ju alltid skriva någon rad.

så här tänker jag bara skriva om det jag själv vill skriva om, sen får ni ta det som det kommer.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0