längesenjagskrev och detbästamedattboigävle, ochtvärtom

Vet att det var ett tag sedan jag skrev nu. Och jag vet att jag har lovat att skriva på helgerna men nu i helgen så vela jag umgås med Fredrik så mycket som möjligt eftersom han åkte till turkiet i två veckor i söndags. Men snart får jag min skoldata lagad och då ska jag börja blogga igen. Har ju kirrat internet till lägenheten också så då blire fullfart.

Har inte så mycket intressant att skriva. Går ju tortsallt i skolan hela dagarna, och när jag kommer hem så diskar jag, jossan damsuger och julia torkar. sen äter vi. kollar på tv och är allmänt trött, äter kvällfika och sover. Man orkar inte så mycket mer när man tokar oss som vi och går i skolan.

Men för att göra det här inlägget lite mer intressantare tänkte jag skriva vad jag tycker om att bo själv (med sambos), vad som är fördelar och nackdelar osv.

Börjar med fördelar; Fördelarna med att bo i gävle är att man slipper ta sju tåget på morgonen och kan sova en timme extra. Man får själv bestämma vad man ska äta om dagarna och man får själv bestämma när man ska städa. Och sen är det också väldigt skönt att slippa allt skitsnack borta i söderhamn. Här i gävle vet oftast ingen vem man är och man kan börja om från början. Det är också skönt att slippa vissa människor som bara trycker ner andra och skriver en massa skit överallt utan att ens veta vad som egentligen är. Varför inte bara själva hålla reda på era vad det nu är, kompisar, Pojkvänner mm. usch.

Nackdelar; Man har ingen vuxen där som kan göra allt åt en, som att tex laga mat när man inte orkar själv. Eller städa när det verkligen behövs. Eller bara att ha någon att krama när man känner sig arg eller nere. Nu har ju jag mina smabos men dom är så tokig så när man är ledsen så livar dom upp stämningen och allt blir bra. Men ibland är det skönt att bara få böla lite. Och ännu en nackdel är att man verkligen saknar dom RIKTIGA vänner man har i söderhamn, även fast det inte är många så saknar man dom man har! Och såklart, min pojkvän också. När jag bodde hemma sov vi med varandra jämt och ständigt men nu blir det inte alls lika ofta. Men sen när helgerna kommer. Då är det ju så underbart så man spricker!

Lördag

åh, idag kände jag inte för att skriva här. Är så trött och slut så det finns inte. Måste nog gå och lägga mcig igen tror ja så jag orkar med träning och kvällen.

För ikväll blir det att umgås med mina tjejor och sen ska vi till stan på cruising. Men som det känns just nu skulle jag bara vela ligga hemma.


jaja, skriver mer sen.

hemmahelg

hej allihopa! trodde jag aldrig skulle säga det här men jag har saknat att få skriva på bloggen lite och endå är det bara två dagar sen! Men är iallafall hemma i söderhamn nu och ska spendera helgen här. Åker tillbaka till gävle på söndag, tar även med tven då så det också är klart. ska även inhandla det sista som behövs.

Ja, vad kan jag säga om att bo i gävle förutom att det är kanske hur skönt som helst! slippa ta tåget sju på morgonen och istället kliva upp när dom andra är framme på perrongen. Det känns så skönt att kunna gå ut på kvällen vid tio och det fortfarande är folk ute då. nä, det känner riktigt skönt än så länge och jag hoppas det komer fortsätta så. och sen har jag ju trots allt världens underbaraste sambosar också, så jag stormtrivs!

blir ett snabbt inlägg just nu, måste göra tårtor till ikväll då vi ska ha kräftskiva och även fira min mormor. så har lite att göra, men jag ska försöka blogga så mycket jag bara kan under helgen eftersom jag inte har någon dator än i gävle, men det ska vi fixa.

nä, nu läre jag sätta igång men tårtorna!

gävletime!

Nu snart kommer lotta och hämtar mig sen åker vi till ljusne och hämtar upp mina två sambos och sen är dags. Då bär det av till gävle och våran nya lägenhet! låter det bra? det låter mer än bra, det låter kanoners!


Flyttningsdags!

haha, jag vet inte ens vad jag ska börja skriva för jag är helt sprudlande i kroppen. Idag flyttar vi in och jag kan knappt bärga mig. Har precis packat det sista så jag är redo. Måste bara klä på mig, käka nått och sen vid halv fyra kommer lotta och hämtar upp mig sen åker vi mot ljusne och mina sambos. Väl i gävle ska vi fixa ordning allt, åka och handla lite och sen bara chilla i våran nya bostad. Vi har dock ingen tv än så vi får väl underhålla varandra så länge, men det har ju inte varit ett problem förr så.

Jo, och sen har jag ingen data eller internet än heller, så jag kommer inte blogga förens på fredag, då vi åker hem.
men ni klarar er nog.


det sista är nerpackat, snart far vi!

Frågor och svar!

Fick en fråga utav Anonym som lyder; tror du att ni kommer bo där i tre år? :) o hur blir det för dej o fredrik:)?

Svar; Hej vem du nu är, och tack för att du läser min blogg! nu till frågan; Om vi kommer bo ihop i tre år återstår att se. Det beror ju helt på hur det kommer fungera mm. Man vet ju aldrig om man kommer sakna allting där hemma, eller om man fungerar ihop osv. Men jag hoppas verkligen att det kommer funka, och jag tror att det kommer att göra de. Och sen har ju jag bara två år kvar på gymnasiet och mina sambos har tre så jag vet inte om jag kommer att bo där sista året, men somsagt det återstår att se :)
Nu till fredrik frågan. Eftersom jag och fredrik varit tillsammans så pass länge så tror jag absolut att det kommer att funka. Han har ju bott borta förr när han spela i brynäs och då träffades vi bara på helgerna, och eftersom att jag och dom andra kommer åka hem och träna och så, så kommer vi kunna träffas, jag och Fredrik. Så det tror jag inte blir några problem. :)

Hoppas du fick svar på det du fråga! :)

storstädning

Blev precis klar med städningen. Har somsagt städat urrummet och packat ner det som ska med till lägenheten.
Så nu är allt nerpackat, förutom tven, dvden, lite smutkläder som ska tvättas och sen filmer som jag ska ha med. vi tre tjejor ligger oftast hemma i soffan och degar så lite filmer måste vi ha med oss.

Så nu efter all städning är jag helt slut och svttig, så läre väl ta mig en dusch och käkat något.
Och vid fyra åker vi till gävle.



hösten

ja, exakt. Snart är det höst. Känns som att det redan är det men det är ju bara agusti ännu, även fast agusti har varit riktigt grått och kallt. Men i vilket fall så kommer snart september och oktober och då vill man ju, såklart, har lite nya höstkläder. Och det jag anser attt jag behöver mest är ett par riktigt snygga gummistövlar (och en jacka såklart) men först och främst gummistövlar.

Och jag kikade precis runt lite grann och jag hitta dom här:

Föll för dom på engång och när jag tycker att jag har råd ska jag ta och inhandla dom här.

flyttning

Som ni såg i förra inlägget så håller vi på att flytta. Jag, josefin och julia. Vi ska flytta till en tvåa i gävle eftersom vi går skola där. Har väldigt mycket att göra nu innan flytten, som tex flytta kläder, tvapparater och annat. Men det ska bli kul att få bo själv, eller ja. Att få ta hand om sig själv och ta eget ansvar osv. Jag tror det blir en jäkla bra erfarenhet.
Och jag tror att det kommer bli riktigt roligt också.

Jag har lite bilder på lägenheten men överförningskabeln ligger uppe så nu får se dom sen.
Nu ska jag ta och städa det sista i mitt rum och sen packa ihop det ista och sen åker jag och julia till gävle för at lämna av lite grejer.

Tisdag

Ja, jag vet att jag inte skrivit på länge. Men har fullt upp med flytten och packning och städning och jag vet inte vad. Så ni får ha lite överseende med att det blir lite lite inlägg. Men snart börjar skolan coh då blir det andra bullar, då kommer jag försöka uppdatera så mycket som möjligt.

Så håll ut, det kommer :)

söndag

hej everybody. alla pigga idag? det är iallafall jag, konstigt nog. Gårdagen var iallafall skoj och jag vet inte om jag fick nå bilder på den men jag tror inte det. Finns säkert på någon telefon någonstans men inte på min iallafall. Hade iallafall riktigt roligt och jag tackar dom som gjorde kvällen.

Idag blir det väl att försöka göra sig lite hyffsad iallafall. Ska käka lax och potatis med familjen och sen blir det väl stan tänk ja. och efter det kommer fredrik och myser med mig.

Men somsagt så har jag inga bilder från igår, vad jag vet. Hittar jag några så ska jag lägga ut lite.
men så länge, pöss!

uuutgång

Precis hemkommen från gävle. Fixa lite i lägenheten, städa ur skåp och grejja. Vi har en del kvar att göra men det ordnar sig. Och efter lägenhetsstädning så kände vi alla fyra kvinnor för att käka på max, så vi drog oss dit innan vi åkte hem. Jag knäppte kort på lägenheten men har laddarn hos jossan så blir inga idag tyvärr. men imorgon förhoppningsvis.

Ikväll blir det att umgås först hos mig med fina vänner. och sen åker vi in mot stan.
så nu läre jag duscha och göra mig iordning.
pöss



Lördag och gävle

Blev inge mer inlägg igår, sorry. Men vi fixa oss och sen drog vi på engång.
Var inte så speciellt endå. Åkte in och käka sen drog vi på strömingsleken, kolla lite, åkte lite. sen drog vi oss hemåt.

Men idag blir det andra bullar. Nu först ska vi till gävle och göra lite lägenhet sen ska vi hem och fiesta.
Men skriver mer sen. pöss

design

Såg ju nu ja att mikaela hade fixat min header. Blev riktigt bra måste jag säga. NU kanske den inte är så jäklarns tråkig längre.

Själv har jag precis duschat och ska göra mig iordning. Sen ska mamma följa med mig till stan och kika lite. Får se om jag hittar något dugligt att ha på mig till ikväll.

Ja, ikväll. Ikväll blir det jag och mina brudar (som vanligt) som ska ut på lite äventyr. Först hårfärgning på josefin, sen ska vi ut och käka på någon resturang och sen blir det väl strömmingsleken. Förhoppningsvis kommer det vara folk där, annars beger vi väl oss inått med annat sällskap.

Uppdaterar senare!




tack mickis!
Som bloggar på; http://themworld.myshowroom.se/

irene huss

Känner att ja är väldigt trött nu. Kom hem för ett tag sen från ljusne. Först var jag och träna en sväng, och sen åkte vi och kolla på träning. Ringde även ner jossan till ishallen så jag fick lite sällskap.

Nu har jag precis käkat och blev skit trött.  Innan vi åkte hem från ljusne åkte vi förbi älskling på jobbet och hyrde irene huss. Så ikväll ska jag och Fredrik kika på lite film och mysa. Lär väl somna innan vi ens hunnit trycka igång filmen. Får ta mig en dusch så jag piggnar till.

jaja, har inte så mycket mer att skriva. Kom ju på nu att jjag har naglar att fixa. Så drar mig upp till mitt crib och kollar på vänner och fixar lite.

kanske får se resultat sen. hörs




träningsdags

nu drar jag på mig träningsskorna och kör ett pass på active!


hemkommen

Kom nyss hem från gävle. Blev inget inlägg imorse för jag hade inte tid. Klev upp så sent som möjligt för att få chansen att sova lite längre.

I gävle blev det inte så mycket shopping, köpte ringar och lite annat smått.
Men åkte heller inte dit för att shoppa utan för att få träffa matilda. Vi fika lite och prata igenom det mesta som vi missat när vi inte träffats. det var vädligt kul att få träffa na igen, vi hade en del att prata om.

men har inte så mycket mer att säga. Ska strax åka och träna med pappa sen åker vi direkt till ljusne för att kika på när grabbarna kliver på isen igen. Kan säga att jag längtar en hel del tills det är damernas tur också.
och efter vi har gjort det ska vi käka på lagondola.


Lite bilder från dagen:


strumpor som jag kan ha i mina låga converse.
lösnaglar
filar
nagellack


ringinköp, blev några stycken.

Det var det jag handla. Hann inte knäppa så mycket kort i gävle just.

wellwell

Orkar inte vänta en timme på filmen. Så antar att jag får kolla på vänner idag igen, men de är inte mig emot.
Så nu gör jag en kopp te sen går jag upp och lägger mig.

Imorgon får jag se om jag hinner skriva något innan jag åker till gävle, annars får ni uppdatering när jag kommit hem.
Godnatt, puss



kvällsmys

Efter sista inlägget hade jag inte riktigt bestämt mig för om jag vela kolla på fotboll eller gå ut och gå. Så jag tog på mig hörlurarna och traskade iväg till stugsund och kolla på fotboll. Så där tog jag två flugor i en smäll.

Väl i stugsund hade jag hunnit får skavsår, så jag gick till pappa och hämta lite compeed sen satte jag mig och kolla på två perioder. Gick inte skit bra för stugsund, men det var bara skönt för mig att komma ut en sväng. Vädret var perfekt. Inte för kalle och inte för varmt, förens matchen var slut. då börja det komma in lite tunga moln. Men åkte med pappa hem så slapp traska hem i mörkret och med skavsårsfötter.

Imorgon så tar jag och åker med matilda till gävle för att kika lite i affärer. Var längesen jag träffa gullrömpan nu, så tror båda två kände att det var dags. Så vi bestämde oss för en liten tur till gävle. Blir förhoppningsvis lite shopping iallafall. Men ska försöka spara så mycket som möjligt för att 1. Inte behöva använda hela lägenheten som klädförvaring 2. Ha råd med tatueringen 3. Inte behöva vara pank hela månaden ut! Får se hur jag lyckas med det.

Justdeja. Har pratat med mikaela om lite design till bloggen också. Hon skulle fixa en header åt mig, och eftersom hon gjorde julias så bra så tror jag nog hon kommer lyckas med min med :)

Ja, har väl inte så mycket mer att skriva.
Ska kika på en komedi nu hade jag tänk, 'justgowithit'.
Har sett lite utav den och den varkar skit rolig.
Dessutom är det med en av mina favoskådisar, jennifer aniston!



Kommer antagligen mer inlägg ikväll!

planlös

Dagen har bestått utav stan med Fredrik. Vi käka på tacobaren och sen åkte han och jobba. Jag har bara vart inne och degat. Ringde jossan men hon skulle tydligen till gävle så får göra nått annat. Blir förmodligen att åka till stugsund och kika på lite fotboll. Men får se hur jag gör. Tror jag tar mig en promenad istället.





Onsdag

Varje gång jag vaknar nu på mornarna så blir jag alltid lika less. Vart är solen nu när jag är ledig? Varför va vädret så jävla fint när jag jobbade? nä, usch va less jag blir.

aja, igår blev det inte så mycket skrivande faktiskt. Efter att jag hade käkat tog jag mig en powernap på en timme ungefär, sen ringde syster och undra om jag vela mä ner på quisen. Så jag drog på mig lite kläder och så hämta hon upp mig. Väl nere hos henne så gick vi över till nylle en sväng, där daniel och alla andra var. Vi var där en stund, till ungefär halv tio-tio någonting. Åkte ner på quisen. Hade riktigt kul faktiskt. Syrran skjussa sedan hem mig vid typ tolv. Då la jag mig i sängen och stenslockna.

Det var min tisdag det och vad jag ska göra idag vet jag inte. Ska träna iallafall, antingen active eller caspers. Får se vart det blir.

Men nu blir det frukost iallafall.
hörs sen!



Längtar tills dessa svalor sitter på min handled.

sallad och promenad

Ser ut som att vädret börjar bli lite bättre nu, så funderar om jag ska lägga in lite musik på telefon och dra mig ut en timme. Har suttit inne nu hela dagen och kollat på film, så känner att jag vill röra på mig lite.

men först ska jag äta sallad!

Tid bokad!

Idag bokade jag tid hos tatueraren. Så den 2 september åker jag till arbrå för att tatuera mig.
Är väldigt spänd kan jag säga. Har velat gjort det här länge så klart man blir lite nervös när det är bokat och det börjar närma sig!



Tisdag

Har varit upp några timmar. Vaknade vid tjugo över elva. Då käka jag och Fredrik frukost sen skjussa han mig till stenö wärdshus och hämta lite ingredienser som jag glömt där. Efter det åkte vi till ljusne en sväng och sen åkte vi hem hit.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Fredrik åker och jobbar vid två så du får jag se vad jag hittar på. Ska ut och gå en timme iallafall med regnet måste ge sig först, coh sen blir det nog att gå ner till stenö och ta sig en ljuvlig sallad.

Men Fredrik åker snart, så ska göra han lite sällskap nu.
Hörs senare. puss

sovdags

Har suttit här et bra tag nu och bara deagt. ska väl ta och lägga mig, känns som det är dags för det nu.
Första gympasset idag då på flera veckor. Det kändes bra, väldigt bra faktiskt. Så nu är jag igång igen och tränar.
Får hoppas att det blir resultat, men det lär ju märkas när jag kliver ut på isen igen.

aja, nu läre jag nog ta och lägga mig.
Godnatt, puss!



bestämt mig!

Japp, det är precis vad jag har gjort! jag har nu bestämt mig för att tatuera mig.
Det får bli två svalor på handleden + ska han få skriva dit mitt personummer också. hoppas han kan fixa det på något snyggt sett. men två svalor blir det iallafall! Bokar tid imorgon och får förhoppningsvis någon inom en snar framtid.
Kan knappt bärga mig!



den blir det!

tatueringperiod

har varit sugen på att tatuera mig väldigt länge nu. Och första fundera jag på en stjärna på handleden, men kika runt lite nyss och jag vet att jag kommer ångra mig. Sen fundera jag även på en fjäder under nyckelbenet, men jag vet inte hur jag vill göra med det. Men sen hitta jag två bilder på tatueringar som jag vart väldigt sugen på. Vill helst ha en tatuering på handleden och då hitta jag dom här bilderna.





båda är väldigt fina så jag har svårt att bestämma mig!
vad tycker ni?

Frågor och svar!

Fick en fråga utav Sofie idag som lyder; som jag förstår har du jobbat hela somaren?
du måste ha tjänat en förmögenhet! vill du säga hur mycket :)

Svar: Ja, Jag har jobbat ungefär hela sommaren :) mycket slit har det varit men samtidigt väldigt roligt.
Jag har tjänat ungefär 10,000 kr under denna sommar. Bra och lagom tycker jag :)

klädrensning

nu har jag rensat ur alla kläder ur garderoben. Har bestämt mig för det jag ska ha med mig till gävle, har lämnat lite hemma och en massa kläder fick hamna i ett svart sopsäck. Nu återstår bara att se hur vi ska få plats i lägenheten med alla kläder, det är en heldel. Tur att det finns en del förvaring i lägenheten, plus tar vi ju med oss en del också.
Men jag är fortfarande osäker om det kommer räcka. Haha, det ska bli kul att se.



det här är det jag ska ha med mig i klädochskoväg, bland annat..
det kanske inte ser mycket ut, men det täcker lite mer än halva min 1,60 säng.

skorna

Blev inget stenö eftersom Fredrik inte var nå hungrig, och då hade jag heller ingen lust att sitta där och äta själv. Så åkte hem och fixa lite annat käk.

Men paketuthämtning blev det iallafall. Och i paketet låg mina converse som jag beställde för några dagar sedan.


blåa och svarta, höga.
Så nu är jag nästan fullutrustad tills jag flyttar till gävle, lite mer klädinköp och annat bara sen är jag klar!

Toppen!


måndag 13:05

Hemma igen efter att ha varit ute på lite äventyr. Åkte först till stan med Fredrik och kika lite. Han skulle till banken och jag skulle leta efter en parfym. Efter att ha kollat runt lite på stan så bestämde jag mig istället för att åka till kicks och kolla om dom hade någon där, och det hade dom. Fick bli beyonce's nya heat 'rush'. Har den första utav hennes parfymer och jag är helnöjd med den, men efter att ha använt den ett tag så vela jag byta och då fick det bli hennes nya.

Efter det så åkte vi runt lite och bestämde oss för att åka till fredrik farmor och farfar i hå. Blev bjuden på kaffe och lite fika. var den någon timme innan vi drog oss hemåt.

Nu sitter jag här och Fredrik ligger i soffan. Vid två ska vi ner på stenö och käka innan han börjar jobba. Men före de ska vi åka in på ica och hämta ut mitt paket, från caliroots. Skorna kom förvånasvärt snabbt. Stog fem till tio dagar, men det är ju bara ett plus de att det gick fortare. Så skorna lägger jag upp senare när jag kommer hem.
Ikväll blir det även träning på active. Ska bli skönt att komma igång igen.

Men nu ska jag ta och göra min pojkvän sällskap.
hörs sen. puss


Älskling                  Parfym                  jag, idag.

Måndag 09:57

Vaknade precis ur min dskönhetssömn. Jag är ledig idag och kan sova hur länge jag vill, men endå vill kroppen upp klockan kvart i tio. Antar att den är van nu eftersom jag klivit upp den tiden varje dag det här sommarlovet.

Solen skiner iallafall, men det blåser lite kallt. Så jag funderar på att åka med Fredrik in till stan en sväng. Jag skulle behöva nya underkläder och en parfym. Får se om han orkar hänga med, brukar bli ett nej när det handlar om att jag ska kolla i affärer, men anatar att dom flesta pojkvänner är så.

Nä, nu ska jag göra iordning frukost sen får vi se om vi åker till stan eller inte.
Puss


sötnosen min.

Söndag

Sista jobbdagen idag innan skolan börjar. så nu har jag lite ledigt någon vecka. Förhoppningsvis vill solen kika fram också under dom sista dagarna på sommarlovet. Skulle vara skönt med lite färg i ansiktet så jag inte kommer till skolan blek och sliten i ansiktet. Ska även få klart flytten innan skolan också, så vi slipper hålla på med de då.

jobbade som sagt till fyra idag, sen åkte jag hem, sov en stund och käka tacos. Nu kommer jag precis från soffan efter lite filmkik. Ska väl ta och lägga mig snart och får väl se om jag får med mig fredrik upp. Han har en tendens till att alltid somna på soffan. äh, får skaka lite på honom.

Imorgon börjar även hårdträning. Har latat mig hela sommaren förutom något inlinespass då och då. Men känner att konditionen inte är på topp och musklerna börjar tina bort, så imorgon börjar jag träna på active. Blir väl bara en vecka eller två sen flyttar jag ju, men får bli powerwalk och löpning, iallafall försöka att görat varje dag. Eftersom att hockeyn snart börjar så känner man att man vill kunna prestera lite också.  Inte åka ut på isen och sen inte palla ta ett skär. Så nu äre dags.

Men nu ska jag ta och kika runt lite här och se om jag kan spendera min lön på någonting.
hörs sen. puss



Här är föresten skorna jag beställde. Fick två par converse för 700:- på Caliroots.com
dom har 50% rea, det är inte dåligt de.


Ett par svart, höga Ett par lite ljusblåare, höga

middag

Då åker jag till josefin då. Hon står för maten, julia för underhållningen och jag bjuder på varmkall!
Har en fin kväll!


Lördag

Har jobbat hela dagen och jobbade även hela dagen igår, och efter det drog jag till josefin så orka inte uppdatera. Men idag har jag lite tid över eftersom jag väntar på skjuss just nu, så lägger in lite snabbt.

Gårdagen spenderades med josefin och julia, as usual. Vi käkade götta och sen drog vi in till stan och tog oss en kaffe på donken. Vi tog tolvbussen hem och sen slockna vi.
Idag har jag jobbat och nu sitter jag här. Ska till josefin och julia och käka sen får vi se vart vi tar vägen. förhoppningsvis gör vi oss inte iordning i onödan och åker någonstans med det är sånt som märks. Är verkligen sugen på stenö med lite nattbad och vollyboll men det återstå att se hur vädret blir.

Jo, imorgon är även min sista jobbdag och det är lite blandade känslor. Det har varit riktigt roligt att fått göra något eget och tagit hand om det själv. En stor erfarenhet! Men samtidgt så ska det bli skönt med lite sommarlov och sol och bad om nu vädret vill. Och sen har vi även lite att göra i lägenheten så ska bli skönt med lite ledighet. Och sen har jag även en massa pengar att spendera, och det är ju inte ett minus!

aja, nu ska jag ta och dunsta. uppdaterar nog senare!
puss





Söta bilder från gårdagen.
Ikväll hoppas vi på lite mer glamorösa!



ja, jag börjar väl igen då.

Ibland känner jag sånt sug efter att blogga. Som tex när det händer mycket i min vardag, när jag hittar på en massa skoj med mina tjejer eller åker iväg och bara någonstans på en massa äventyr. Men sen så tappar jag lusten lika fort igen när jag inte har nått att göra. för vem vill veta om jag ligger och kollar på film eller går ut och går? jo, inte speciellt många. Men nu har jag iallafall bestämt mig att jag ska börja blogga igen. Kanske inte jätte mycket men jag ska försöka iallafall.

Kan ju börja med att berätta varför jag inte har bloggat på ett tag och det är ju för att jag jobbar hela dagarna. Men nu på söndag är sista jobbdagen och jag ska få slappna av ett tag innan skolan börjar. Ska bli skönt faktiskt.
Och kommer förmodligen spendera dagarna med julia eftersom josefin jobbar hela dagarna nu för tiden. Men någon helg ska vi iallafall försöka åka ner till gävle och få iordning det sista som behövs i lägenheten, ska frakta min teve, kläder, skor och en massa annat som behövs.

Men nu ska jag gå ut på altan och umgås med min familj.
ses snart!


RSS 2.0